Veelgestelde vragen

Hoe word mijn pakketje verzonden?
Wij versturen alle bestellingen met PostNL, en de meeste producten passen gewoon door de brievenbus. We verpakken al onze pakketten 100% plasticvrij.

Naar welke landen versturen jullie?
Momenteel versturen wij naar Belgie en Nederland


Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 en vanaf een bestellingwaarde van 35,- is de verzending gratis.
De verzendkosten voor een pakket zijn 6,50 en vanaf een bestellingwaarde van 35,- is de verzending gratis.

Al onze bestellingen worden verstuurd met track and trace.


Wanneer krijg ik mijn pakket binnen?
Naar Nederland is de verzendtijd 1-2 werkdagen, naar België is dit 2-3 werkdagen. Het kan natuurlijk eens voorkomen dat het wat langer duurt. Mocht je bestelling niet binnenkomen neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Al onze bestellingen worden verstuurd met track and trace waardoor je goed op de hoogte blijft.

Kan ik mjn bestelling terug sturen?
Ja dat kan, dit vinden we natuurlijk wel erg jammer. Je hebt 30 dagen om te retouren, neem contact met ons op via het contactformulier ( vermeld hierbij je ordernummer ) De kosten voor het retourneren zijn voor de klant, de betaald verzendkosten bij het retouren van de gehele bestelling ontvang je terug.

Hebben jullie ook een afhaalpunt of verkooppunt?
Helaas hebben wij nog geen afhaalpunt of verkooppunt. Ben je geïnteresseerd om verkooppunt te worden? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Zijn jullie producten diervriendelijk?
Al onze producten zijn vegan en dierproefvrij. we gebruiken gerecycled papier en papierwaar met het keurmerk FSC ( verantwoorde kap )

Kan ik de verpakking recyclen?
Ja wij gebruiken alleen materialen voor onze verpakking die goed te recyclen zijn, denk hierbij aan papier en karton. Veel van onze producten komen zelfs zonder verpakking.

Hoe moet ik de wasbare wattenschijfjes wassen ?
De wasbare wattenschijfjes kunnen op 40 graden gewassen worden en mogen in de droger ( voor een langere levensduur adviseer ik ze aan de lucht te drogen )

Het product is uitverkocht, wanneer is deze weer leverbaar?
We proberen deze altijd zo snel mogelijk weer op voorraad te hebben, helaas is dit niet altijd mogelijk. Je kunt ons een berichtje sturen via het contactformulier voor meer informatie over een product.

Samenwerken?

Wij vinden het erg leuk om met andere groene ondernemers samen te werken, maar ook met bloggers of youtubers natuurlijk.

info@econutty.nl