Duurzaam affiliate programma met royale commissie

Help jij ons mee mensen te inspireren om duurzamer te leven? We zijn op zoek naar bloggers, vloggers en social media influencers die content creëren over duurzaamheid, minimaliseren en zero waste leven. De producten van Eco Nutty zijn duurzame varianten op producten die jij nu ook al in huis hebt en waarschijnlijk al op dagelijkste basis gebruikt. Dankzij onze producten kun je jouw badkamer, keuken en boodschappenmoment plasticvrij maken. Met behulp van jouw online bereik kun je anderen inspireren om ook bewustere keuzes te maken. Je hoeft overigens geen duizenden volgers, subscribers of websitebezoekers per maand te hebben om in aanmerking te komen voor het affiliate programma. We hechten namelijk meer waarde aan de kwaliteit van de content die je creëert en hoe betrokken je volgers zijn. Samen staat we sterker om impact te hebben op het milieu.

Meld je als duurzame blogger of social media influencer gratis aan voor het affiliate programma van Eco Nutty

Aanmelden voor het affiliate programma doe je eenvoudig door op de aanmeldbutton onderaan deze pagina te klikken. Je aanmelding wordt beoordeeld en als we een match zijn krijg je binnen 24 uur toegang tot jouw eigen affiliate dashboard. Je kunt direct aan de slag, laat je inspireren door de medialijst in het dashboard of creëer je eigen content met jouw eigen unieke link. Deze link kun je plaatsen op jouw eigen website, YouTube kanaal of social media account. Wanneer iemand via jouw unieke affiliate link op de website van Eco Nutty komt en een aankoop doet, ontvang jij commissie over het gehele aankoopbedrag. De commissie wordt overgemaakt naar jouw eigen PayPal account. Een eenvoudige manier om passief inkomen te genereren terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een schonere planeet.

De voordelen van het duurzame affiliate programma

Als jij jezelf aanmeld als affiliate planten wij een boom, dit doen we namelijk voor iedere affiliate die zichzelf aanmeld. Er zijn nog veel meer voordelen om jezelf aan te melden als affiliate:

  • Hoge commissie, standaard krijg je 8% commissie en op de producten van het merk Eco Nutty krijg je maar liefst 12% commissie.
  • Gratis producten, je maakt als affiliate automatisch kans op gratis producten die we regelmatig verloten.
  • Bijverdienen zonder risico. Je promoot producten die je niet zelf aan hoeft te schaffen. Over ieder verkocht product via jouw link krijg je commissie zonder dat je zelf voorraad hebt.
  • Veel vrijheid. Je bent vrij om content te creëren op een manier die bij jouw blog, YouTube kanaal of social media account past. We schrijven je niet voor wat je moet posten zodat jouw content authentiek is en blijft.

Waar wacht je nog op? Draag bij aan een schonere planeet en meld jezelf vandaag nog aan als affiliate.

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

We hebben de meestvoorkomende vragen over ons affiliate programma voor je op een rijtje gezet. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Ja aanmelden is gratis en dit blijft ook zo.

Een PayPal account kun je gratis aanvragen . Wij gebruiken PayPal omdat deze partij geen bankgegevens deelt met ons, en je gegevens bij Paypal veilig zijn.

Ja op elk artikel krijg je 8% commissie, dit geld ook voor de producten die in de aanbieding zijn. En op de producten van het merk Eco Nutty krijg je zelfs 12%!

Je ontvangt geen commissie over de betaalde verzendkosten van de bestelling, en mocht een product geretourneerd worden ontvang je hiervoor ook geen commissie.

Elke eerste maandag van de maand worden de commissies uitbetaald. Wij betalen alleen de commissies van de conversies van meer dan 30 dagen terug, 30 dagen is namelijk het retourtermijn voor de klant, en van geretourneerde bestellingen ontvangt u geen commissie.

In je affiliate dashboard vind je een link naar onze website, hierachter staat een code “aff=cijfer” het cijfer in deze code is voor jou persoonlijk. Deze link kun je gebruiken in jouw content.

Wanneer een potentiele klant via jouw link naar onze website gaat word er een cookie gegeven met jouw code erin, mocht de klant binnen 30 dagen besluit op onze website iets te bestellen dan ontvang jij de commissie.